naz2911 1629 15 dk bir göğüs 15 dk diğer göğüs eğer aktif emiyorsa kendiliğinden bırakıyosa doyup diğer memeyi 2 saat sonra verebilirsin
mrzysm 1629 ben göğsüme tuttuğumda kendi zaten geri çekiliyordu kimi bebek aktif emer bu süre 10 dkyı bulur kimi bebek de yavaş emdiği için süre uzar
mrzysm naz2911 15 dk diyip sınırlandırmayın lütfen her bebek farklıdır yeni doğum yapmış anneler çok takıntılı oluyor bu sürelere bende aynı şekilde dk tutuyordum psikolojik olarak
1629 naz2911 mrzysm Benim bebeğim çok emmek istiyor 25 dkyı buluyor, doğru mu yapıyorum bilemediğim için sordum
naz2911 mrzysm Ben emmesi gerekir diye bi cümle kullanmadım arkadaşın sorduğu soru kaç dk emzirilir diye sormuş 15 dk nın yeterli olduğunu dile getirdim illa 15 dk olcak diye sınırlandırmadım zaten
naz2911 1629 yavaş emiyordur kuzum benim bebeğimin bazen yarım saati buluyodu dinlene dinlene içiyordu
1629 naz2911 bazen mecbur kalıyorum felaket kusuyor bütün içtiği çıkıyor kilo aşımı durmuştu inan ne yapacağımı şaşırdım bende tecrübesizim