hasrtsvnc Merhabalar bebeğim 20 günlük bebeğim ne zaman emmek isterse o zaman emziriyorum sizde durum nasıl doktor gündüz 1,5 saate gece 3 4 saate uyandır demişti ama ben uyandırmıyorum sizde durum nasıl ?
mavipatikk hasrtsvnc nasıl uyandırmıyorsunuz? Kaç saat oluyorda uyandırmıyorsunuz? 3 4 saat bile 20 günlük bebek için çok geç. En ama en fazla 3 saatte bir emzirilmeli.
merilla1 hasrtsvnc 40i çıkana kadar en az 3 saatte 1 beslenmeli ki kilo alsın şuan açlıktan kan şekeri düşüyor o yüzden uyanmiyordur
laymeriii hasrtsvnc bende uyandırmadım açıkcası ama sarılık yoktu onun rahatlığıyla birazda güzelde uyuyordu hala daha öyleyim o isterse kalkıyor istemezse kalmıyor uyuyor kilo alımındada çok şükür problem yaşamadık ilk ay çok iyidi ama tabi benim öyle oldu diye başkasınında olucak değil kilo alımınıda bakın en önemlisi o
hasrtsvnc laymeriii kilo alımı çok şükür iyi ben sağıp verdiğimde kusuyor hep ama ilk bir hafta boyunca zaten sürekli uyandırıp emdirdim sarılık olmadı ama şimdi uyandırınca huzursuz oluyor ve uyandırmamayı denedim uyanında gayet güzel emiyor tekrar uyuyor bir sıkıntı yaşamıyorum çok şükür .
nlay hasrtsvnc benimde 1 aylık bebeğim bende gece uyandirmiyorum en geç.4 saat uyuyor ama biz mama meme olarak beslendigimiz için uyandirmiyorum kendisi acıkınca uyanıyor ben uyandirip zorla besleeyince kusuyor ama siz anne sütü ile besliyosaniz kesin 3 de bir uyandirin
naz2911 hasrtsvnc Uyurken rüya beslenmesi yapmıyomusunuz nasıl yani kaç saat beslenmeden duruyor 20 günlük bebek