12345l Kızlar kızım 3 aylık doktor kesinlikle emzik tutmalı dedi(sakinleşmesi, uykuya geçişi kolaylaştırması vb) ama asla tutmuyor çeşitli markalar denedim ama yok. Siz nasıl alıştırdınız ?
Kuzularinanasi 12345l cok ilginc bi doktorun kesinlikle emzik tutmali demesi…benim kizim istemedi kullanmadik bi eksikligini de yasamadik…bazi bebeklerde dis damak yapisini bozabiliyor dis curugu yapabiliyor.bunlari dusunerek verin derim..
CheriBlossom 12345l benim kizimda tutmadi 6 ay 11 gunluk oldu cesit cesit var istemiyor bende vermedim ilk 3 ayda denedim almadi ogurdu atti hep emzigi bende ugrasmadim daha fazla
mavipatikk Kuzularinanasi bence de ilk defa duyuyorum doktorun emzik önerdiğini 🙃 Kullanmamak çok çok daha sağlıklı
gdt Bende denedim her türlü uçlu emziği başta alıyordu ama sonradan almadı 3.5 aylık alsa çok güzel olurdu çünkü sakinleşmiyor her zaman ama artık uğraşmıyorum
12345l Sakinleşmesi için çünkü çok huzursuz hatta katılarak morarıp ağlayan bir Bebek o yüzden tutmalı diyor regüle olması için. Ama maalesef tutmuyor 😃
brc9 12345l Doğar doğmaz emziği tanıttık ve sonrasında hiç sorun yaşamadık tutmasında. Bibs ve frigg kullanıyorum kauçuk olanlardan silikon tercih etmiyorum. Emzik anneler için kurtarıcı olabiliyor damak yapısı vs bozmuyor bunu söyleyenlere takılmayın. Bebekler sürekli emme ihtiyacı hissedebilir özellikle atak dönemleri emzik bu durumda cok işe yarıyor. Bebeğinize farklı yapıda ve markalarda emzik deneyebilirsiniz ayına uygun olmasına dikkat edin