arenvezeyno Bu bezi neden hiç bi yerde bulamıyorum piyasadan mı kalktı a101 e geliyodu ama artık ordada bulamıyorum e bebek sitesinde vardı oda gözükmüyo bilen eden varmı getir trendyol market hepsine baktım yok yani
bidebayilistersenferiya arenvezeyno şu an normal molfixin 3 numarasını bulamıyoruz bizde hiçbir yerde anlamadım valla baby turco ve sleepy aldık mecbur ama pamuklari çok az kalitesiz geldi bana
arenvezeyno momas paketimi degişti bilmiyorumda premium diye bi yeni ürün çıkarttılar onu biliyorum onunla mavi palet olan çokıyo marketlerde ama pure soft yok olmadı premium alıcam denicem mavi çok kalın artık sıcaklarda sıkıntı olabilir
arenvezeyno bidebayilistersenferiya sleepy den geçmiştik bizde molfixe kalitelerini düşürdüler incecik kaldı bez hep sızdırdı.
momas arenvezeyno evet premium oldu o daha inceymiş ben onur markette görüyorum başka bir yerde görmedim migros file de falan hiç denk gelmedi. Biz mavi kullanıyoruz
arenvezeyno momas maviden memnunduk bizde işte kalın oldugu için incesine geçtik premium aldım bakalım pure softla aynımı
arenvezeyno canmanayvesuyu marketlerdede vardı işte normalde ama sanki piyasan kalktı hiç bi yerde yok artık
canmanayvesuyu arenvezeyno evet bi ara üretilmeyecek dediler BabyMall çalışanları ama bilmiyorum artık ben de bulunca stokluyorum