Kızlar oğlum 2.5 yaşında ve her erkek çocuğu gibi bana çok düşkün. Ama artık öyle bi boyut aldı ki nefes alamıyorum. Sabah nasıl kalkıyoruz akşam yatana kadar bi saniye inmiyo üstümden. Tepeme çıkıyor, üstüme çıkıyor, elini ayağını nasıl üstüme koyup sarıp sarmalicağını şaşıyor. Aramızdan nefes bile geçmiyor. Sandalyeye otursam kucağıma gelmek istiyor, koltukta otursam içime içime sokuluyor, lavaboya girsem kapıda çıkana kadar bağırıyor ağlıyor, e içeri alsam yine kucak istiyor. Yatırırken dibinde oturmam gerek ki iyice sokulsun başını koysun dizime yada ayaklarını atsın üstüme temas halinde olalım öyle uyuyor ve çok zor oluyor. Bizim yatağımıza geçsem oda geliyor yine yanıma koca yatakta geliyor dibime sokuluyor en dipte yatıyorum. Allah canını sağ etsin ama çok bunaldım. Düşünün 8de kalkıyoruz akşam 9/10 yatıyor o saate kadar hep dipdibe iç içe oynasamda gezsekte bahçede koştursakta aynı. Akşam eşimin eve gelmesi için saatleri değil saniyeleri bile sayıyorum artık. Yok mu bunun bi çözümü ya 🥺