benbuyum Bu panik atak kaç gün sürüyor arkadaşlar iki üç gündür göğüs kafesim hala yanıyor ve çarpıntım da var Allah korusun bu başka bişey olmasın, korkuyorum
balmelinam Anladım, peki herhangi bi sebeple mi oldu ilk oldugunda yani biseyden korktunuz mu veya sevindiginiz uzuldugunuz herhangi bir sey aklinizdan o an birsey mi geciyodu ?
benbuyum balmelinam biraz kafama bi konuyu taktım ve onu Google dan araştırdıkça araştırdım saçma sapan şeyler düşünür oldum
benbuyum dlrkrn yok hayır ben kendimce belirtiler öyle gösterdiği için öyle söylüyorum, şimdi yine acile gittik dün de acildeydik, hiçbir sorun sıkıntı çıkmıyor şükür ama kendi kendime evham yapıyorum sürekli kafamda kuruntu yapıyorum
balmelinam benbuyum ben de psikolojik destek aldim cok cok iyi bi psikologtan o yuzden size kendimce yardimci olmak isterim🌸 dusundugunuz konu her ne ise belli ki sizi olumsuz etkilemis oncelikle sunu soyleyim panik atak oldurmez kalp krizi gecirmezsiniz bayilmazsiniz o konuda korkuya kapilmaniza hic gerek yok . Dusundugunuz olumsuz seyleri alternatif dusunceyle olumluya cevirmeye calisin gerekirse bi kagida yazin zamanla beyin otomatik olarak yapacak bunu ve olumlu dusundukce de fiziksel hissetiginiz seyler azalacak emin olabilirsiniz . Ankarada iseniz psikologumu da onerebilirim size kendisi devlet hastanesinde ucretli de degil yani🤗
benbuyum balmelinam ay gerçekten mi evet canım çok mutlu olurum ankaradayım önerirseniz hangi hastane hangi doktor ben ona göre ona gideyim, çok teşekkür ederim şimdiden, bu arada kullanıcı adınız da metehan yazıyor benim oğlumun ismi de metehan 🌸
balmelinam benbuyum beytepe murat erdi eker devlet hastanesi canim psikolog gamze er 🌸yalniz direk gidemiyosunuz sanirim once o hastaneden psikiyatr dan randevu alin durumunuzu belirtin ilac tedavisinden once bi terapi gormek istiyorum gamze hocayla gorusme imkanim olur mu diye soyleyin sizi yonlendirirler . Ben tesadufen psikiyatra gitmistim ordaki hamileligimde ilac kullanamayacagim icin gamze hocaya yonlendirdiler onu tanidigim gune hep sukrediyorum 🙏🏻 umarim size de faydasi olur🌸 oglunuzu da cokca opun koklayin iyi olacaksiniz insallah 🤗