asilsmom_ gokcesmom_ bana en iyi gelen takviye olsun bestlak yaninda hurma incir fındık ceviz badem de ye
1annekuzusu gokcesmom_ sabah öğle akşam 20 damla kullandım çok faydasını gördüm yanında da dereotu tükettim bol bol
patlakprezervatif gokcesmom_ ben iki şişe kullandım. Faydasını göremedim. Açıkçası boşa övüldüğünü düşünüyorum hem bestlak damla hem yanında başka takviyeler bu hesaba göre hiperlaktoz olunması gerekmiyor mu?
Pembepremses24 gokcesmom_ valla ben tektim hiç bir şey yiyemedim yemek olarak yalan yok su içtim bide tatlı çok yedim kek baklava falan
gokcesmom_ dlra01 ekstradan yanında süt olsun diye bişeyler yediniz mi, ya benim gece çok oluyo ama gündüz yumuşak oluyo göğüslerim, bebeğim günduz 3 saatte bir emiyo ama yinede dolmuyo, birazda kafaya takıyorum belkide 😬
dlra01 gokcesmom_ e bebekte satılan içecekten içiyorum kuzum günde bir tane promaltın mavisi ve yeşili oda sütü çok güzel arttırıyor. Bide eczacı solların takviyesini önermişti günde 6 defa hap şeklinde onu içiyorum 🥰