kevs61 Kızlar ben 4 nisanda doğum yaptım doğum yardımı için başvuru ekranına tıklıyorum bi yerden sonra boş beyaz ekran açılıyor. Sizler başvuru yapabildiniz mi??
ferdagok kevs61 başvuru bile yapamadım, ne zaman denesem ptt’den yatan 300-400 tl’lik yardım başvurusu çıkıyor sadece.
Bunedunyakardesim kevs61 Google’dan girin e devlete arama yerine doğum yardımı yazın (aile ve sosyal yazana) sayfa sizi yonlendircek
kevs61 beydoss e devlete gidip oradan doğum yardımı diye aratıyorum çıkan sayfaya girip oradan devam ediyorum
kevs61 beydoss denedim telefondan olmadı geniş zamanda bi daha bakıcam. Android ya da ios sütümünüz güncel değilse olmaz dedi çağrı merkezi
kevs61 beydoss bilgisayardan denedim bu kez de 300-600 tl olan eskisi çıktı size de o mu çıktı yoksa şu an ki 5000-1500 olan mı çıktı
ferdagok kevs61 evet yine de başvuru yaptım. Farklı tarayıcılardan denedim yandex firefox gibi yine istediğim ekran gelmedi. Pazartesi 144’ü arayacağım ama kesin yoğunluk vs diyecekler.
kevs61 koruk sorgulama ekranına girince taa 7 sene önce ilk çocuğa aldığım çıkıyo başvuru ekranı yok orda
ferdagok koruk evet doğum yardımı olan sekmeye giriyorum ama dediğim gibi sadece 300-400 tl verilen yardım çıkıyor. Hatta sorgulama yaptığımda da 2021 yılında ilk çocuğum için aldığım 300 tl görünüyor.
kevs61 beydoss biliyorum canım daha bugün denedim 300-400 olan çıkıyo diğerinin başvurusunu bulamadım bi türlü
ilaydasrin_1 kevs61 kevs61 ya evet aynı sorun bende de var. Başvuru sonuç ekranı yok, tıkladığımda 2022 yılında ilk çocuğum için aldığım 300 tl görünüyor. Çözümünü bilir bulursanız bana da söyleyin🤦🏼♀️😶🙂
ferdagok nys ben e-devlete girio doğum yardımı yazıp başvuru’ya tıkladığımda sadece bu ekran açılıyor