myavocado gizem6767 yaptırdım, rota ve menenjit, rota için 12. ayda sonra yapılıyor mu bilgim yok ama menenjit yapılabiliyor, geç değil
nilay0707 gizem6767 hepsini yaptırdım sonrasında ceremesi kat kat çıkıyor yavrucaklar neler çekiyor özellikle rotavirus çok önemli
CheriBlossom gizem6767 biz yaptirdik 3. Ayda bexero ve rotarix ilk dozlari 5. Ayda da ikinci dozlari yapildi onumuzdeki ayda yani 7. Ayini dolduruncada nimenrix ilk dozu yapilcak doktorumuz bu sekilde takvim olusturdu devlet asilariyla denk gelmesin diye
mervesare01 myavocado kaçıncı aylarda yaptırdınız. Rotayı tam 3 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum 2.doz da 5 aylıkken uygun oluyor değil mi
myavocado mervesare01 evet biz rotayı da menenjit de 3 ve 5. aylarda yaptırdık, aynı gün, bir sıkıntı yan etki olmadı. Menenjitlerden bexero yu 7. ayda da 3. Doz yaptırdı doktorumuz.
gizem6767 myavocado 12′ay 15 günlük bız şuan koydeyız bayramdan sonra doktoruyla görüşsek geç kalınmadıyla yapılırmı
myavocado gizem6767 rota için bilgim yok geç mi kalndi ama menenjit için asla geç değil, ayına yaşına uygun doz planlamadi yapar hemen doktorunuz.
Oykmmkrkn gizem6767 Rota yaptırdım diğer tüm aşılarını da lakin menenjit henüz yaptırmadım çünkü ateş yapar bu aşı dedi doktorumuz ondan korkuyorum lakin şimdi büyüdü biraz yaptırabilirim herhalde yine de doktoruma soracağım
niloyaaa gizem6767 ben oğluma yaptıramamıştım şu an 5 yaşında pandemiye denk gelmişti sonra rotavirüse yakalandı ve gözlerimin önünde eridi çocuğum sürekli hastanedeydik serum vuruluyodu imkanınız varsa yaptırın
afrAybars gizem6767 gönül ister devlet karşılasın ama maalesef. İmkanı olan yaptırmalı diye düşünüyorum özellikle menenjit çok önemli. Allah korusun sonuçları ölümcül bile olabiliyor