AlparslanMom61_ Kızlar sürekli masaj yapıyorum gaz çıkarıyor ama yeteri kadar çıkaramıyor heralde gazı olup olmadığını nasıl anlarım tecrübeli anneler yardım edin🥹az az gaz çıkarıyor sonra yine kendini sıkıyor
biricik9 AlparslanMom61_ asla bitmiyor özellikle kolikse bizim ki kolik neler yaptım asla etki etmedi hafifletme oldu ama bitmiyor 3 ay 24 günlük olduk clinikid masaj yağı kullandım Spa ya götürdüm Gaz damlası kullanıyorum periyodikli olandan Zeytinyağı ile masaj da yaptım poposuna Rezene içiyorum Kimyon da içtim Kekik de içtim Ev içinde bebek arabası ile gezdirdim Asla bitmiyor kabullendim bitmicek diye 😔
mamalika AlparslanMom61_ gaz için söylenen çözüm önerilerinin hepsi fasafiso bence. Çocuk 3 ay olana kadar çekiyor ne yapsan da maalesef
ygmrkmsl AlparslanMom61_ Sab simplex gaz damlasını öneririm kızım 3 aylım 1. Aydan beri kullanıyoruz gayet memnunum
AlparslanMom61_ Gokturkmom yok mu bunun bir çözümü ya geceden beridir uyumuyoruz biraz uyuyup sonra ağlayarak uyanıyo
seyma51 Karnında sertlik olur. Karnına kulağınızı koyduğunuzda gurul gurul sesler gelir. En iyisi doktorunuza sorup gaz damlası kullanmanız
seyma51 AlparslanMom61_ Hangi damlayı kullanıyorsunuz? Emziriyorsanız rezene, kimyon çayı için mutlaka
zeynepkuzey61 AlparslanMom61_ mestil var devlet karşılıyor onu kullanabilirsiniz ama maalesef masajdan başka bebeğime hicbirsey yaramadı masaj yağı yada zeytin yağı ile poposuna ve karnına masaj yapıyorum bazen ayaklarına ufoyla acıyorum rahat oluyor mutlaka beslenmeden sonra gazını cıkarmalı yoksa rahat uyuyamıyorlar maalesef 🥲
babyboy32 AlparslanMom61_ kiraz çekirdeği koy karnına sıcak tut sürekli. Kolik değilse acilde bir fitil yazar o etki eder. Ama kolikse uzun süre boyunca devam eder