mucizemm94 Baş ağrısı Bel ve sırt ağrısı Titreme Kan basıncı düşmesi Bu belirtileri yaşayanlar var mı doğum yapalı sezeryanla 16 ay olacak sırt ağrım bel ağrım çok fazla var geçmiyor her gün ilaç içiyorum fıtık çıktı mr da nefes alırken sırtım batıyor geçmez mi bu ağrılar 😔
luppoyanak mucizemm94 sezaryenden sonra bende asla sırt üstü yatamıyordum termal suya girdim üstüne kese masaj tamamen geçti sonra ama sezaryenle doğum yapmak çok zor kendinize çok dikkat edin resmen yarım insan olduk benim belim tutulu 1.5 ay
biroglanannesii1 mucizemm94 Dogumdan sonra bel fıtığı oldum maalesef. Bazen vuran migrenim, baş ağrılarım da kronik oldu hafta da 3 kere migren atakları yaşıyorum. Oğlum 2,5 yaşında şu an. Ben de iyi şeyler bırakmadı dogumum zorunlu sezaryen olmustum.
gamze0607 mucizemm94 benim bel fıtığım vardı spinalden sonra gitti sanırım 😂 bel ağrılarım azaldı baya baya 🙈 ama baş ağrısı 🫨
1pankek1cilek Küçüklüğümde düşmüştüm . Yıllardır bel ağrısı çekiyordum. Spinal anesteziyi aldıktan sonra bel ağrım tamamiyle geçti. Mucize gibi
Themom_ mucizemm94 24 ay oldu spinal anestezi olalı saydıklarınızın hiç birini bir gün bile yaşamadım çok şükür.
girlmama mucizemm94 sadece ilk gunler bas agrim oldu onun disinda belimde agri falan olmadi ya da titreme falan
ZeydsMom mucizemm94 genelde sezaryen oncesi bel sirt agrilari cekenler ya bilmedigi bi hastaligi olanlar omurgada egrilik fitik ve s. O zaman sezaryen sonrasi bunlar siddetleniyor ve cogunlukla oyle saniliyor ki spinal aneztesi sonrasi ortaya cikti. Aslinda oncesinde yatan biseyler oluyor cogunlukla. Ve ya hamilelikten. Yaranma bisey. Ben hic yasamadim ama kuzennlerimin ikisi yasadi birinin oncesinde fitik birininde omurgasinda egrilik varmis hamilelikten kotu olmus ama hamilelige yormuslar sonrasida boyle. Spinaldan oldugunu zannetmisler. Ama doktoru boyle aciklama yapms
myavocado mucizemm94 8 ay önce doğum yaptım, diğer dediklerinizi yaşamadım ama malesef bel ağrım oluyor dediğiniz gibi
hly33 Spinal oldum 7. günüm resmen şuan ayağa kalkamıyorum sidetli baş ağrısı ayağa kalkınca bayılacak gibi oluyorum titreme mahfoldum
atlasmomy12 mucizemm94 3 ay oldu spinal anestezi alalı hepsi mevcut bende asla sırt üstü yatamıyorum uzun süre tek tarafa yan yatamıyorum kitlenip kalıyorum aynı zamanda gebelikte preeklampsi gecirdiğim için yüksek tansiyonum var 🥲 kilo vermeye çalısıyorum belki biraz olsun bel ağrılarım azalır diye yaklaşık 20 kilo almıstım hamileliğimde daha hiç biri gitmedi 😅