meleklerinannecigi Buraya yeni taşındık daha bir ay olmadı 4 yaş kızım 4 aylık oğlum var 23 nisan etkinliklerinden hangisine gidelim nereye gidelim bilmiyorum instagramda çıkıyor ama bebek de var çok ta kalabalığa giremeyiz gibi mesela avmlerde ki gösterile bizim için daha uygun gibi önerisi olan varmı ben mamaktayım
myavocado meleklerinannecigi ya ben de Ankara’dayım, bebeğim 8 aylık Anıtkabir’e gitme planımız var ama çok da kalabalık oluyor, sizin hem çok küçük hem de Mamak uzak kalır. Belki yakında okul varsa, okul bahçelerinde programlar olur oraya götürmeyi de düşünebilirsiniz
hasmelad meleklerinannecigi Ankara’yı hiç bilmiyorum ama orada olsam kelime müzesine anne müzesine giderdim
superanne527_ meleklerinannecigi çoğunlukla bütün AVM lerde gösteriler oluyor ama belli saat aralıkları var
meleklerinannecigi myavocado anıtkabir bayramlarda daha güzel olur ama ankara gelir gelmez ilk oraya git ek istedim ve gittik o zamanda bile benek arabasıyla zorlandık dediğiniz olabilir aslında kızım eğlensin istiyorum tv de görüyor trtnin bişeyi varmış başka ülkelerden çocuklar gelecekmiş onu gösteriyor gidelim diye cesaret edemem baya yoğun olur
meleklerinannecigi hasmelad oralara gitmeyi düşünüyorum karşıma çıkıyot ama kızım için daha gösterlili eğlenceli müzikli 23 nisan kutlamalı bir yerler arıyorum şuan ama mutlaka gidecez oralara
myavocado meleklerinannecigi haklısınız Anıtkabir biraz zorlar küçük bebek ile, benimki tabi biraz daha büyük ve evimize çok yakın yürüme mesafesinde o yüzden bir şansımızı denemeyi düşündük.
patlakprezervatif myavocado ATA Çiftliği festival alanına ulaşım için, Kızılay Zafer Çarşısı ve Gençlik Parkı Ulus Metro çıkışından, 23 Nisan günü saat 10.00-20.00 arasında her saat başı ücretsiz ring seferleri düzenlenecek. Birçok etkinlik düzenlenecekmiş.
meleklerinannecigi superanne527_ mamaga yakın veya mamaktaki avm lerin isimlerini biliyormusumuz acaba sayfalarından bakayım saatlerine
patlakprezervatif meleklerinannecigi nata vegada etkinlik yok sadece cacao diye bir cafede çocuklara özel kampanya var
superanne527_ meleklerinannecigi mamaga yakm olanları bilmiyordum malesef natavega var ama orada var mı bilmiyoruz ama forum optimum next level ve Antares AVM lerde etkinlikler var saatler 2 4 arası oluyor Seans seans degisiyor
meleklerinannecigi papatyagibi bebekle çok zor olur bizim için oraya gittik normal günde bile araba park yeri girişlerde falan zorlandık