Asafsbn Hanımlar memnun kaldığınız pilav tenceresi ve çelik tencere seti için yardımcı olur musunuz karaca Madame Coco bı kaç marka daha baktım ya kararma yada soyulma gibi sorunlar ile karşı karşıya kaldım
ikiekmekaldimevegidiyorum Asafsbn emsan çelikleri güzel annem teyzem yıllardır kullanır. Granit alacaksanız ben pilavı falan genelde granit de yapıyorum özkent markası çok iyi
merakliiimelahattt Çeliktencerede aryıldız kullanıyorum 5 yıldır çok memnunum karacayı önermiyorum çelik tencere için
Asafsbn merakliiimelahattt çok teşekkür ederim aryıldıza baktım ama bilmiyordum bu markayı bakıyorum hemen 🤍
Urazinannesiqw Asafsbn ar yıldız çelik tencere setimi 6 yıldır kullanıyorum çok memnunum çelikten başka kullanmadım
Asafsbn Urazinannesiqw bende bu markaya karar verdim modele karar verip alıyorum teşekkür ederim ilginize 🤍
Urazinannesiqw Asafsbn kulplarını metal öneririm ben set halinde cezve çaydanlık sahan seti falan almıştım çok memnunum pilavı kavurmayı falan hep çelikte yaparım daha sağlıklı makineye atmadım elde yıkadım genelde
masterchefiniz Karaca pişmanlıktır 🤧 granit tavam rengi değişti bir de inanılmaz pahalı herşeyi. Parasını hak etmiyor bence. Tencere çelik idare ama granit çok kötü . 👎🏻 Madem coco engish home adı var sadece
Asafsbn masterchefiniz marka adı altında aldığımız çoğu şey 5 para etmez nevresimleri bile tüylenme yaptı çok teşekkür ederim ilginize 🤍
Asafsbn Urazinannesiqw çok teşekkür ederim bende de makine var pek kullanmayı tercih etmiyorum zaten Allah razı olsun 🌷