cananca123 Bebeğim 8 ay 1 haftalık daha öncesi hiç kucağa gelmezdi sürüne sürüne keşfederdi şimdi asla kucaktan inmiyo sürekli kucak istiyo ama kucaktada bizi itiyo napıcağımızı şaşırdık başına gelen var mı
ckader cananca123 benim kızımda aynı hep yatarak oynardı oyalanırdı. Kucağımdan inmek istemiyor itmek demeyelim de dönüyor etrafında sağa sola bakmak için iterek destek alıyor. 7 ay 18 günlük
tolgakuzey cananca123 benim bebeğim de 9 aylık aynı kucaktan inmiyor ve beni itiyor.yapisik ikiz gibiyiz.asiri düşkün bana
gulayyyyy cananca123 evet aynıyız 8 ay 27 günlük sanırım bu bir süreç en kısa zamanda bırakması dileğiyle evet kulağa çok romantik geliyor düşününce ama bir parçam olduğunu düşündüğü içim ayrılmak istemiyormuş bebekler kendilerini annelerinin parçası sanıyormuş jsjsjsjs
cananca123 ckader aynı benim kızımda böyle nolduda değişti bilmiyorum hani bana bi düşkünlüğüde yok aslında
cananca123 gulayyyyy ama benim bebeğim sadece bana karşı böyle değil ayakta olan o an onunla ilgilenen kim varsa öyle