feyzanuur gulse23 tadını severse keçi sütü en iyisi. inek sütü gibi sindirimi zor değil ve anne sütüne en yakın içerikli süt. ama dediğim gibi tadını sevmeyebilir ben kendim de sevmiyorum biraz ağır geliyor. migrosta var
Ogulcan gulse23 badem sütü tavsiye ederim canım biz ilk oğlum 4.5 yaşında 2. Oğlum 2.5 yaşında süt olarak sadece badem sütü verdim severek de içiyor
Ogulcan mavi091 bizim doktorumuz kesinlikle önermedi onun yerinde badem sütü yada Hindistan cevizi sütü verebilirsin dedi ben hep badem sütü verdim miğroslarda satılıyor indirimleri de oluyor
Ogulcan mavi091 bizim doktorumuz kesinlikle önermedi onun yerinde badem sütü yada Hindistan cevizi sütü verebilirsin dedi ben hep badem sütü verdim miğroslarda satılıyor indirimleri de oluyor
mavi091 Ogulcan cok teşekkürler bende ondan alıp deneyebirim. Bende hiç süt vermedim burdan okuduklarıma göre
Ogulcan mavi091 yok canım verme onu biz bile sindiremiyoruz bebeklerimiz hiç sindiremiyor badem sütünü severse hem sindirim açısından hemde besin değeri açısından faydalı
mavi091 Ogulcan cok sağol canım merak ettim bende ilk fırsatta deneyecegim kızım 20 aylık hala formül mama içiyor gece yatmadan. Badem sütünü severse uyumadan ondan veririm artık
Ogulcan mavi091 rica ederim canım inşallah sever benim 2 çocuğum da severek içiyor ialerjisi yok ise balda katabilirsin benim çocuklarımda biri 4.5 diğeri 2.5 yaşında sevdiği bir bardağa yada biberonuna koyarsan severek içer🌸
mavi091 Ogulcan maşallah cocuklarınıza şifa olsun inşallah. Deneyince size yazacagım mutlaka 🥰kızım maalesef çok secici 2 3 besin dışında birsey tüketmiyor o yüzden hala bırakamadık maalesef formül mamayı