zahideozsn Kızım 10 aylık. Kolundan ya da elinden tuttuğumuz da hiç adımlamıyor öylece duruyor. Emekleme de yok. Emekleme pozisyonuna gelince elini bacağını atmayı bilmiyor. Bırakıyor kendini. Endişelenmeli miyim. Doktor kontrolüne gitmeli miyim
gizem6767 zahideozsn pek bilemiyorum canım ister bı getır derım her çocuğun gelısımj farklı ama emeklese güzel olurdu
Esraaa01 zahideozsn canım öncelikle herkesim dediğine kulak asma agzı olan konuşuyor bende çok geç yürümüşüm kızım şu an 20 aylık yeni yeni yürüyor her çocuğun gelişimi farklıdır ve doğru zamanı onlar biliyor . İçin rahatlayacaksa ben kızımın doktoruna sorduğum da o da bunları dedi kendi çocuğunu başkasının cocugu ile kıyaslama dedi çocuk doğru zamanı biliyor yürümesi için 2 yaşına kadar yolu var dedi. Bak sen kendin çocuğunu övmezsen kimse senin çocuğunu övmez elham yapma bırak ikinizde tadını çıkarın .🥰🙏
esmagzl zahideozsn doğum gününden sonra emeklemeye başladı bir den ve 14 aylık yeni yeni yürüyor hiç emekleyeceğinden ümidim yoktu çok geç yürür bu diyordum hatta bebeğin tombulsa biraz o da etkili oluyor acele etme kendine bırak kanepe kenarında sıralama yapın ayakta dursun oyuncaklarıyla oynasın orda mesela
zahideozsn Esraaa01 Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Kızımın çoklu besin alerjisi var. Zaten bundan dolayı çok üzülüyorum hiçbir şey yiyemiyor. Bir de üstüne sürekli yürümüyor tembel diye diye her gördüklerinde yürütmeye çalışmalarından bıktım.
zahideozsn esmagzl Aslında beni endişelendiren emeklememesi değil. Ayakta iken adımlamaması. Yani kanepede de sıralamıyor. Ayakta durması çok az hemen oturmak istiyor