Aysheecann Kızlar 10 günlük bebeğim ilk sütüm gelmedi sonra sütüm geldi bebek emmedi sagdım suandada silikon baslık ve sagma yöntemi kullanıyorum ama göğüslerim bilidiğinz parcalandı nasıl iyilesecek cok acıyor emzirirken aglıyorum resmen
Defneannesi_ Aysheecann canım zamanla bebek emmeyi öğreniyor ve düzeliyor sakın bırakma. Fito diye bı krem vardı hemde 18 TL felandi bana o çok iyi geldi sadece emzirmeden önce göğsünu yıkaman gerekiyor.
Kuzumveben Aysheecann memelyn kullan bana cok fayda etti bilirim o aciyi bu memelyn balmumu kapak goguse koyuyorsun ici kremsi yapida link https://mirilac.com.tr/urunlerimiz/memelyn/
Okyanusolmak Aysheecann sağma çok acıtıyor ya. Garmastan ve lonsinoh sürdüm ara ara ama en iyi gelen gümüş kapak oldu. Kalkan şart
gnctrksv Kantaron önerebilirim ama gerçeğini alın güvenilir bir aktardan en az bir yıl gerçek zeytinyağında beklemiş olsun... piyasadakilerin çoğu maalesef ayçiçek yağında bekletilmiş oluyor
Tuuba_ua Lansinoh göğüs ucu kremi al emzirirken silmeye gerek yok birde Philips göğüs kalkanı al göğüs ucuna birsey deymez ve nemli kalır mükemmel ikili diyorum. ###
Gulcan1402 Kesinlikle lansinoh göğüs ucu kremi al fiyatı 40 tlydi sanırım benimki de ilk günler çok kötü yara olmuştu o kremi kullan emzirmeden önce silmenede gerek yok
Caglamarail Yorgunanne1 ayva çekirdeği jeli mi canm? Benim de ucu değilde kenar kısımlar yara olmaya başladı 3.5 aylık kızım var
Sefr Aysheecann lansinoh krem kullanıyorum öyle atlattım şükür .hastanedeyken başlamışdım. Her emzirme sonrası sürüyorum silmenizede gerek yok kremliyken emzirebilirsiniz. Birde sürekli emzirin sütünüz tam geldiği an düzeliyor meme ucu ıslandığı için zamanla geçiyor