Myneymis Dedektifgadget içinde takılan yer neresi anlamadım ucunda tıpa var ağırlık veren o yani çok akan bir suluk değil bence
angrybirds0668 Pipetin ucuna su damlatin ve ağzına verin bunu bi kaç kere yapın benim kızım bu şekilde 1 günde öğrendi
karpuz_ Myneymis sabredin birkaç gün yanına koyun verin kendi o şekilde alışacak kendiniz de gösterin nasıl yapacağını. Daha önce pipetle bur şey içmediyse yapamaması normal
damla0208 Ebemom pipetin içine su çekip ağzına verdim alışsın diye olmadı. Suluğa su doldurup önüne koydum dişini kaşıdı ama çekmedi. Oyuncak gibi attı fırlattı. Zamanla öğrenir inşallah. Bardaktan içiyor suyu öyle de boğazını alıyor çok.
1prensesannesi__ Myneymis bende almıştım çok uzun zamandır da kullanıyor ama daha yeni içindeki borusu catlamis şimdilik halâ idare ediyoruz çok güzel bir suluk ama iyiki diyorum içinde tıpa gibi bisey var onu takarsanjz akıtma yapmaz kaç kere attı düşürdü hiç bisey olmadı
Hll112 Elfgrn ya ben orayı da takıyorum ama kapaktaki o delikten damla damla akıyor çanta ıslanıyor hep nereyi yanlış yapıyorum acaba
Elfgrn Hll112 damlatmaması lazım normal değil yani bir yerde bir hata yapıyor olabilirsiniz bütün parçaları çıkartıp tekrardan takmayı denediniz mi? Her şeyi yaptığınız sade akıtıyorsa onda bir sorun vardır aldığınız yerle görüşseniz daha doğru olur