bilge0912 Merhab. Bebegim şuan 4ay 15 günlük ve 3 aylıktan beri gündüz uykularını 40 dk yapıyor ve bu beni çok yordu. Kendisi de huzursuzlaniyor uykusunu tam alamadığı için. Sizin bebekleriniz nasıl böyle olan varsa nasil uzattınız bu süreyi
Gokturkmom bilge0912 4.aya girişle birlikte gündüz uykularımız 30 en fazla 50 dakika sürüyor 🥹hepsi bi süreç
ElisaMom_ bilge0912 karanlıkta uyutmaya çalışın mesela birazda olsa uyku süresi uzar ben o dönem öyle yapardım evimde aydınlık olmayan bı odam vardi gündüz orda uyuturdum birazda olsa ben dinleniyordum yani
asilsmom_ bilge0912 benim bebegim dogdgundan beri gunduz uykusu ya hiç uyumuyor ya da 1 kez uyuyor. 2. Uyku cok nadirdir. 3. Yu hic görmedim 😀 tek uykusu da yarım saat 40 dk ya da en fazla 1 saat
balkizlar bilge0912 hep 40 dk uyuyorsa 35. Dk da ayağını dürteceksiniz uyanmayacak ama hareket edecek çok az… ama bunun için 6. Ayı bekleseniz daha iyi olur
kuticik Kaç uyku yapıyor benim bebeğim de 4 aylık yarım saat olduğunda hiç uyumamış gibi uyanıyo bi anda
bilge0912 kuticik 40 dk uyuduğu için 4 uyku yapıyor. Ama ben çok yoruldum hiç dinleyemiyorum. Kolumda uyuyor muhtemelen destekle uyuduğu için 40. Dk uyanıyor ama desteksiz çok denedim kıyamet kopuyor
bilge0912 kuticik 40 dk uyuduğu için 4 uyku yapıyor. Ama ben çok yoruldum hiç dinleyemiyorum. Kolumda uyuyor muhtemelen destekle uyuduğu için 40. Dk uyanıyor ama desteksiz çok denedim kıyamet kopuyor
kuticik bilge0912 evet biliyorum ana kucağın var mı benimki de şu an gündüz uykularını hep ana kucağında yapıyor hafif sallayarak
bilge0912 Gokturkmom ama benimki 3 aylıktan beri böyle ve ben çok yoruldum ya 5. Ayda uzayacak mi bu süre peki. Sizin bebeginiz destekle mi uyuyor desteksiz mi
bilge0912 Gokturkmom günde kaç uyku yapıyor sizinki ve gece uyuması nasıl. Çok sık uyanıyor mu. Biz de bi de o var
Gokturkmom bilge0912 gündüz 3 uyku yapıyor genelde gece de istediği zaman emmek için uyanıyor gün gün değişiyor aslında
Kitsu Gündüz uykusu 40 dk tek uykuya düştü 4. Ay ile birlikte bizimde 🫣 bir çözüm bulursanız bende burada bekleyeyim
bilge0912 Gokturkmom benimki 40 dk uyuduğu için 4 uyku yapıyor ve 19.30 20.00 gibi gece uykusuna geçiyor. Bende 3 uyku yaptırmak istiyorum ama uyumuyor ki uzun. En fazla 2 saat uyanık dayanabiliyor
nesizade05 bilge0912 aynı benimki de öyle 4 uyku. 40 dk da alarm kurmuş gibi uyanıyor akşam uykuya dalması çok zor oluyor bi de