alyayaz81 Ipekaslankus34 Büyük temizlik var evde o yüzden çok yorgunum yemek yapabileceğimi sanmıyorum dışarıdan söyleyeceğim muhtemelen. Halim kalırsa tavuklu pilav yaparım 🙈
MiracAlpinveUmutunAnnesi Ipekaslankus34 Mercimek çorbası Kıymalı patlıcan yemeği Pilav Üzüm kompostosu
eddm İnanır mısınız bende tam bu soruyu soracaktım, sabahtır düşünüyorum hiç bir şey aklıma gelmiyor sgshahavvava
Ipekaslankus34 eddm bende bende hafızamı kaybetmişim hiç bir yemek gelmiyo aklıma dolap kapağını açıp açıp kapatıyorum 🥺
ezgi1212 Ipekaslankus34 en basitinden bir sulu yemek . 2 kişiyiz 4 tane tavuk but 2 biber 2 sogan 5 diş sarımsak suyunu yagını baharatını koydum düdüklüye 15 dk da pişer bitti gitti
eddm ezgi1212 mükemmel yemek olur ama öyle bir koca var ki her şeyi yemiyor maalesef o daha bir yoruyor insanı yoksa bana kalsa makarna yap ye geç olur.
happybaby61 eddm al bendende o kadar yoksa patlıcan,kabak,pırasa yemeği vs yaparım ama sebze sevmiyor etle de aman aman arası yok sadece tavuk göğsü patates ile alakalı olan şeyleri severek yiyor:)
rabiacaaaa eddm aynısı bnde de var ya aşırı yemek seciyo üstelik beyfendi ertesi güne kalınca yinemi bunu yiyeceğiz diyo gerçekten ek gidadakibebegim beni yormuyo eşim kadar🙄