Papatya-eylul88 ftmm 6.ayda destekli oturdu 7 bucuk 8 aylik gibide desteksiz oturuyordu.bisey yapmadım.
Ardamamma34 ftmm benim oğlum 4 aylıkken çabaladı desteksiz ama ben hep destekledim yastık olsun bide genelde mama sandalyesinde oturttum bide yatırırken yüzü koyun uyuttum tam 5 . Ayına girdi oturdu desteksiz
maygirl ftmm 7 aylikken tsm desteksiz oturuyordu.egzersiz yapmadim.bol bol otrttum mama sandalyesinde ysda destekli otururken 6.ayda yastakla vs destekliyorduk yanindan.
456PlayerEsra Benimki 1 hafta sonra 8 aylık olacak oturuyor ama 5 dakikadan sonra yana düşüyor. Güvenmiyorum açıkçası etrafına yine yastık koyuyorum. 8 aya girince tam desteksiz oturacak galiba
iki_prens_annesi_ ftmm büyük oğlum,9 ayın sonunda düşmeden oturabildi küçük oğlum 6 ayın sonunda desteksiz düşmeden oturabildi
ipeksiiimom ftmm 4 aylıkken canlı destekli oturtmaya başladım 5 aylıkken destekli oturuyordu 6 aylıkken desteksiz oturmaya başladı.
adasmummy ftmm 4 aylıkken kucakta oturttum 5 aylıkken tadımlara başladığımız için mama sandalyesinde oturttum 6,5 aylık şuan desteksiz oturuyor