omerinannes104_ Kızlar bir buçuk yaşında bebeğimin crp değeri 37 çıkmış. Sonuçları perşembe günü göstercez. Varmı anlayan. Yatış yaparlar diyorlar 😞
egemmmmmmm omerinannes104_ yatış yapmazlar antibiyotik başlanması lazım bugün doktoruna giderseniz iyi olur
omerinannes104_ egemmmmmmm canım 4 gün önce antibiyotik başlamıştık. Aile hekimi vermişti. Bugün devlet hastanesine götürdüm. Dün gece ateşlendi diye. Antibiyotik kullandığımizi söyledim. O da bana antibiyotik değişimi yapabiliriz dedi sadece ama sonucunu görmemiştik o zaman
elizz_momm omerinannes104_ ama yüksek denecek bir rakam laborantım ben ilaca başlanılır yatış olması doktora kalmış tabi ki sebebi neye bağlı ise ona göre yapar ama antibiyotik başlayabilir
pimpiriklianne43 omerinannes104_ kizim 45 ti yatirmadi 3 gün içinde şikayet geçmezse yatış yapicam dedi ilaçlarla gecmişti
ezgi1212 omerinannes104_ antibiyotik başlarlar büyük ihtimalle bugün gözükseniz doktora daha iyi olur gün geçtikçe enfeksiyon artabilir
omerinannes104_ Augmentin kullaniyorduk aslında ama. İlk defa ateşlendi elim ayağıma dolandı. Kalakaldım zaten kafam yerinde değil 😢