mrv2412 Sadece mama ile ilerleyen bebelac gold kullananlar memnun musunuz bebekleriniz kaç aylık, aylık kaç gr alıyor bu mama ile. Biz 4 buçuk aylığız aptamil kullanıyorum ama bi bebelac mı denesem acaba kilo aldırır mı hiç bilmiyorum
msmom mrv2412 merhaba bebeğim aşırı kusan bir bebekti. Bebelac gold biraz yoğun kıvamlı olduğu için doktor önermişti. Gerçekten kilo aldırıyor bu arada:)
bbmg mrv2412 biz bebelac kullanıyoruz tek öğün takviye olarak, içeriği daha iyi diye hippe geçelim dedik bebeğim hastanelik oldu gazdan hiç yaramadı şu an sıkıntınız yoksa devam edin risk almaya değmez bence tabi ki yine siz bilirsiniz 😊
ozgmom mrv2412 bebelac gold 1 kullanıyorum bütün mamaları denedik neredeyse bebeğime en iyi gelen mama bu oldu
mrv2412 bbmg biz nerdeyse bütün mamaları denedik sadece bebelac kaldı denemediğimiz çok şükür hastane vs olayı yaşamadık çok geçmiş olsun size de 💖
daisysever mrv2412 bebelac gold kabız etmişti kızımı düz bebelac kullanıyoruz daha memnunuz bebekten bebeğe değişiyor tabi