gizememre Kızlar sürecimiz güzel ilerliyor 7 ay 24 günlük şu an da kızım bir kaç şey var kızıma vermek istediğim siz bunları kaçıncı ayda verdiniz ? Kefir , yaban mersini , keçiboynuzu pekmezi , hurma özü ,kuru kayısı , kuru üzüm ?
myavocado gizememre 8 aylık olduk, ben 6. ayda kuru kayısı veriyordum hala veriyorum, kefir 7. ayda başladım ama sade sevmedi muz ile karıştırıp veriyorum. Diğerlerini ben de vermedim 😊
gizememre byzyldz tamam çok teşekkür ederim yani alerjik bir bebek değil çok şükür ama ben garanti olsun diye tattıracağım ayrı ayrı çok sağolun 🥰
byzyldz gizememre tek yasaklı besin bal diyen dr osman gönülalı dinleyip her şeyi denettim ay da gözetmedim bi sıkıntı yaşamadık şükürr patlıcanı 10.ayda verdim tek
gizememre byzyldz ben de veriyorum da bunlarda bir takıldım acaba bir sorun olur mu sindirim de vs diye
gizememre myavocado çok teşekkür ederim bende kefiri muz ile karıştırıp ara öğün yapmak istiyordum iyi oldu 🥰
myarkadash Kuru kayısı ve kuru hurmayı yumuşatıp muhallebisine ekledim diğerlerini vermedim henüz benim de aklımda
gizememre myarkadash ben de çeşitlendirmek istiyorum da ondan sordum canım ben de denicem inşallah sever 🥰