busehavva asilsmom_ evet 1 yaşından snra doktora sorarak verdm zaten salcamz pulbibermz ev yapımı olduğu için içim rahat şekilde verdm
dammy Rabiiul Sabah sebzeli yumurta tostu, iki tekerlek salatalık içi, 1 küp kaşar peyniri Öğlen erişteli yeşil mercimek Akşama da et sote, pilav yapacağım bize Biraz ondan yer
damlaozzz Rabiiul Öğlen şehriyeli tavuk suyuna çorba içtik akşam köfte yoğurtlu kuskus birazda sebze haşlaması yapıcam
ikibaloglanannesi Rabiiul Şehriye çorbası kıymalı Pirinç pilavı Patates/Köfte Marul salatası Bız ne yersek onu yiyor oğlum. 26 aylık. Akşama menü böyle. Öğlen de 1 kase mercimek çorbası ve yoğurt yedi.
Rabiiul myavocado haşladıktan sonra ip gibi bir şey oluyor meyvesinde onu ben cam rendeyle eziyorum Boğaz’ına takılmasın veya midesi bulanıp yememezlilij yapmasın diye , bende tadına baktım çok beğendim meyveli yoğurt kim sevmez ki 🙈
Rabiiul gizememre verdim canım çorbasını yaptım sebze çorbasına koydum brokoli havuç karnabahar patates
gizememre Rabiiul ay ben de yaptım az önce karnabahar havuç patates üçünü haşladım çorba yaptım çok da sevdi teşekkür ederim camım 🥰
gokcemericc Rabiiul Sabah : kabak çekirdeği , salatalık, zeytin, kuru üzüm ,simit Öğlen : şehriyeli yeşil mercimek yemeği Ara öğün : ceviz + pişi Akşam : köfte + pilav Biz ne yersek onu yiyor 14 aylık
Gozdeklnc20 Rabiiul 21 aylık. Bugünkü yediklerini yazayım. Sabah kahvaltısı; çilekli, badem unlu, ruşeymli pankek. Zeytin, peynir, salatalık, 1 kaynamış yumurta. ceviz, çiğ kaju vs Ara öğün; muz elma Öğlen yemeği ; tavuklu şehriye çorbası Ara öğün; yine muz 🤦♀️ (muz diye ağladı) Normalde günde 1den fazla vermiyorum. Ara öğün kepekli kraker Akşam yemeği ; ıspanak yemeği Akşam babasından bir daha muz istedi 😂 Vermedik tabiki 😂 Bu arada ben kahvaltı yaparken benim kahvaltıma da salça oldu boyozumun yarısını yedi 😂
marinko sucukluyumurtaaa oğlum 21 aylık kurufasülyeyi kesinlikle yemiyor kabuğundan mıdır bilmiyorum hemen cıkarıyor siz nasıl alıştırdınız?
sucukluyumurtaaa marinko köyden aldığım sanki daha kabuğu az ve düdüklüde pişince yiyor canım sen de organik yerlerden bakabilirsin şeker fasülye deniyo