selveryarimbas Merhaba hanımlar oğlum 4 ay 12 günlük perşembe günü genel anestezi ile sünnet olacak süreci bilenler biraz bahsedebilir mi hastane ortamı sünnet sonrası neler oluyor odada ne kadar kalıyo gibi şeyler hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim
eraytosunannesi selveryarimbas ben oğlumu 43 günlükken yaptırdım. Ameliyathaneye girdikten 15 dk sonra çıktı. Odaya götürdüler ilk aşamada ağladı yaklaşık 5-10 dakika sürdü ağlaması. Sanırım açlık nedeniyle de o kadar çok ağladı. Doktor gelip emzirebilirsin dedi. Emdikten sonra uyudu. Sabah saatlerinde olmuştu neredeyse bütün gün uyuyarak geçti. Sadece ilk çişi esnasında rahatsız oldu. Onun haricinde hiçbir şikayetimiz olmadı. Hiç sorun yaşamadık çok şükür.
selveryarimbas cokbilmismom doktor sadece genel yapıyormuş zaten hastanede 1 yaş altı tek doktor sünnet yapıyor mecbur
elfmrl123 selveryarimbas nerde oturuyosunuz acaba hangi hastane? Perşembe günü bende gideceğim devlet hastanesine de meraktan soruyorum her devlet hastanesinde mi genel anestezi uygulanıyor acaba yoksa sadece sizin gittiğiniz de mi öyle
aysgll1 selveryarimbas nerede yaptıracaksınız acaba geçen gün devlete gittik sünnet için ama 1 yaş altına yapmıyorlarmış İstanbul’da oturuyoruz biz. Bebeğim 4 ay 13 günlük
kader03 Benim oğlumda 4 aylıkken oldu devlette yapmadılar yaptırmam da zaten anestezi veriyorlar hasar bırakabiliyor özelde lokal yaptırdım 15 günde tamamen iyileşti ilk 2 gün pansuman yaptım sadece yatırmıyorlar da
selveryarimbas eraytosunannesi gece 3 den sabah 9 a kadar nasıl oyalayacağım onu bilmiyorum acıkınca çok mızmızlanıyor
eraytosunannesi selveryarimbas size 6 saat mi dediler biz doktorun yönlendirmesi ile 3 saatlik açlıkla girmiştik o süre de uyku saatine denk gelmişti.
aslm1453 selveryarimbas ben 8 günlükken yaptırdım yanıma normal bebek çantamı alıp gittim İyi ki de o kadar küçükken yaptırmışım hareketlenmeden yaptırın biran önce bence
selveryarimbas aslm1453 evet bende tam olarak dönmeye başlamadan aradan çıkartmak istiyorum süreç hakkında bilgi almak istedim sadece
selveryarimbas eraytosunannesi gece 3 deme sonra yemek yedirmeyin 9 da hastanede olun dediler 6 saat oğlum zaten çok huysuz nasıl baş edecem bilmiyorum