haticeale Selam kızlar, giyilebilir göğüs pompası almak istiyorum hem uygun fiyatlı hem kaliteli önerilerinize açığım
hermione_granger haticeale emmediği için sağımla besliyordum bebeğimi bebebao kullandm çok memnundum ama artık sütüm kesildiği için kullanmıyorum ben çok memnunum tavsiye ederim
cnnsrt papatyam-34 bende de var ama tam verimli kullanamıyorum😒 sanırım ben beceremiyorum. Elimle desteklemeden eller serbest hiç kullanamadım, öneriniz var mı bu konuda göğüse yerleştirme vs. Bir de alttan akıtma yapıyor mu?
Bunedunyakardesim papatyam-34 ya birşey sorcam bende de bebebao var ama şöyle bir durum kızım şuan 2.5 aylık çok güzel emiyo ve doyuyor eminim bundan ama sağımda en fazla bir göğüsten 20 30ml çıkıyor çok kafama takıldı neden bu kadar az sürekli emdiği için mi acaba 🙂↕️
serpoo cnnsrt alttan akmayı bi parçayı yerine oturtamadgnzda yapıyo , sütyenin içine koyup emzirme sütyeninin içindeki askı kısmı ile kenarlarndan geçirin
re11 Bunedunyakardesim makineden memnun musunuz bende elektrikli baby plus var bende emzirdikten sonra sağıyordum aşırı az çıkıyordu şimdi eller serbest istiyorum mochiyle bunun arasında kaldım memnun musunuz
Bunedunyakardesim re11 yani bence mochi alın ben pişman oldum onu almadigima buda güzel ama çekim gücü zamanla azalıyor bence