3,5 yaşında bir kızım 25 günlük bir oğlum var ama kızım aşırı derecede zorluyor mental saglıgm bozuldu kzlar hc iyi degılım büyük kızımın kardes kskanclıgı bizi mahvetti esiminde benmde psikolojimiz bozuldu cidden bi cocuk hiç cocukmus smdiden dogruladım oğlum gececi gunduz uyuyup gece ayakta olanlardan kızımda bu saat oldu ayakta eşime verdm oglumu uyusun dye kızımın yanındayım ama sabah adam işe gidecek uykusz halde onu uykuszlk yorgnlk mahvetti benide ikisine yetmeye calısmak normaldede uykuya karsı gece direnclydı hep yatmıycam uyumucam derdi zar zor yatırırdık ama kardesi dogduktan sonra haft sahada oldu onada zarar vermek istemiyorum duygusal anlamda psikolojiside bozulabilir napcaz blmiyoruz yani ilgiiszde kalmıyor oglum daha minik bseyden anlamıyor kızıma daha cok agırlk veriyoruz eşimde bende ama yok kıskanclk yapıyor malesef ve biz bnu nasıl asacagz hiçbir fikrim yok eylülde 47 aylık olacak kızım 4 yaş alan anaokulu araştırıyorum okul ortamlarını çok seviyo çok istiyo hem vakit gecirir onada iyi gelir diye başla hiçbirsey gelmiyor elimden beynim durdu vucudumda beynimde yorgun