[silindi] Denizsever34 Sanırım memnun kalınmadığında ebebek para iadesi yapıyormuş. En kötü 60küsür lira çöp olur bakalım😊
Denizsever34 [silindi] öyle de olsa küçük bebeğim var kim onunla uğraşacak. Siz deneyin belki memnun kalırsınız
Denizsever34 [silindi] ben de deneme amaçlı bugün goon bezini alıcam. Tercih etmemin en büyük nedeni katkısız olması ve mühendisoğlunun tavsiyesi.
Cnprtk [silindi] 🥺e bebekte can bebe indirimse 45 adet 26,50 tl bi bak istersen memnun kalan arkadaşım var
serapgs09 Cnprtk Ben alıcam şimdi 4 numara 120 adet 2 adet almayı düşünüyorum güvenemedim alsam mı almasam mı kalın bi bez mı acaba?
[silindi] Cnprtk bunu bi gazla aldım bile ben gelsinde bakayım yoksa yığılcak bez 😅 evdede açılmamış paketler var.
[silindi] serapgs09 benim için önemli olan çiş bi noktada topaklanmasın ıslak kalmasın o aslında bakalım tecrübe etmiş olurum artık. Fiyatı cidden cezbedici çünkü kullandığım bezin tanesi 1,30₺ denk geliyor bunda 0,60₺ falan 🤷🏻♀️
meryemmirasmombuse [silindi] ben 2 aylıktan beridir kullanıyorum prima ile başlamıştım mantar olmustu bebeğim sonra baby me denedim düzeldi sonra sleepy kullanmak istedim oda mantar yaptı o zamandır devam ediyorum aralarda içeriği daha temiz diye belki tekrarlamaz diye sleepy denedim bir kaç defa ama beline kadar pişik yaptı bi ara bitti diye eşim farklı bir bez almıştı bilmeden oda pisiğe sebeb oldu bize baby me iyi geldi ama aloe veralı olanı değil de normalini kullanıyorum ben daha hiç sızdırma pişik vs durumu yaşamadım 8 aydır tabi her bebek farklıdır
[silindi] meryemmirasmombuse Denemekten zarar çıkmaz memnun anneler kadar memnun olmayanlarda var baya değişken çünkü. Ben ilk bi ay sleppy kullanıyordum sonra pure and soft a geçtim o gün bugündür aynı sadece bazen bulamıyoruz beden vs o zaman premium care alıyorum oda fena değil. Ama bunuda merak ettim açıkcası
Cnprtk [silindi] bez çok depolamak iyi değil çok hızlı büyüyolar 3 numaraya giçince biraz fazla alınabilir 9 kiloya kdr baya var
Tuba_01 [silindi] yeni doğduğunda kullandım çişi çok emmiyor koku yapıyor dışarı sızdırma olmadı ama memnun kalmadım
Aysimamm Bizde Molfix kullanıyorduk bulamamıştık baby me aldık kızım pişik oldu geçmiyor da tekrar molfixe döneceğim hiç memnun kalmadım.
Aysimamm [silindi] en azından denemeden stok yapma derim benim daha 1 paket duruyor açılmamış şekilde 🤷
[silindi] Cnprtk 4-5 aydır 4 numaradaydık biz bu ay 5 e geçtik. İlk aylar çok çabuk değişiyor evet bir no dan mesela sadece iki paket kullanmıştık.