Deletedmom_879 Iyi geceler. Kızlarıma Lc Waikiki den beyaz babet almış simli. Suni deri yazıyor trendyoldan baktım aynısına. Keten gibi de sanki bilemedim. Haliyle kirlendi ayakkabıları nasıl temizleyebilirim acaba makineye atmaya cesaret edemedim
Zeytin-gozz1 Deletedmom_879 bayramda aynısını almıştık bizde çok güzel bir ayakkabı. Bizimki kirlenmedi hiç ama ben olsam bir keseye koyar en düşük ayarda ve en düşük devirde deterjan koyup yıkatırdım
ElisaMom_ Deletedmom_879 adını hatırlamıyorum ama ayakkabı temizlemek için spreyler vardı banada bir arkadaşım önermişti unuttum ya bilen varsa yazarsa iyi olur böyle hassas ayakkabılar için güzel oluyor araştırmıştım
Deletedmom_879 Zeytin-gozz1 ben giydirmeyecektim bile çünkü 23 nisan için almıştım bunları ikisine de. Ama malesef benden başka herkes karıştığı için o ayakkabıları giydirip köye gidildi sinirden ağlayasım var şuan. Bende öyle yapıyım dedim de kendi annemde bisey olursa ya dedi 🤦♀️ yarın bi kuru temizlemeye gostercem bakalım
ElisaMom_ Deletedmom_879 trendyolda ayakkabı temizleme spreylerine baktım yorumları güzel olanlar var bakın isterseniz
Deletedmom_879 ElisaMom_ evet bende baktım siz söyleyince lcw ve floda da varmış ordan alcam bugün çok teşekkürler