miniminisevgilimm eemete muz yediğinde bebeğinizde kabızlık oluyor mu? Benim bebeğimde bu tarifi çok seviyor ama ben Hindistan cevizi yağı katmıyordum bir de öyle yapıp vereyim
eemete miniminisevgilimm ilk yediğinde kabız olmuştu şimdi olmuyor çünkü gün içinde en azından bir öğünde zeytinyağı yedirmiş oluyorum peşine güzelce de su içiriyorum.
miniminisevgilimm eemete zeytinyağı vereyim bende sizin gibi günlerce tuvaletini yapamıyor eskiden her bezinde mutlaka kaka yapmış olurdu tabi ek gıdaya geçince illa ki değişiklik olucaktı ama günlerce yapamayınca ben stres oluyorum sürekli ıkınıyor yapamıyor huysuzlanıyor doktorumuz fitil verdi ama her seferinde onu kullanıp bağırsaklarını tembelleştirmek istemiyorum zeytinyağını mutlaka içiricem çok teşekkür ederim 🙏🌼
Tugcebb mervee51 7 buçuk aylığız. İlk günler daha meraklıydı. Yediği şeyler var ama yemediği şey daha çok. Ben yine de her gün yapıp teklif ediyorum. Yemediğini de önüne koyuyorum kendi mıncıklasın ağzına götürsün diye.
mervee51 Çok sağolun kızlar deneyecem irmikli muhallebi denedim ama hurma koymamıştim içine, Bundan sonra sabah akşam öğlen hatta vericem inşallah hepsi güzelce yerler inanın psikolojisi bozuluyor