gulummmmmm Kızlar bebeğim 2 aylık 4 gündür kakasını yapamıyor, 4 gün önce görümcem fitil vermişti keşke birakmasaydim , ondan sonra gazı kokmaya başladı bunun sebebi fitil mi kaka yapamaması mi başına gelen var mı ?
beyzzsenturkk_ gulummmmmm hayır su an 27 aylık hala leş gibi kokuyor kaka sonuçta büyüdükçe kokmaya başlıyor 😄
senbibaksana1 gulummmmmm canim dedigin bendede oldu bi ara bebegim cok ufakti sanirim bagirsaklarini usuttuk bi kac gun koktu sonra duzeldi baska bi forumda okumustum karnini usutunce fln oluyo diye alt degistirme esnasinda felan usumus olabilir karin tarafina sicak su torbasi yap az doldur ama torbayi saglam ise torban tabiki yap adi dandik bisise yapma koy torbayi bebiside ustune yuz ustu yatir normal kiyafetleriyle olsun kesinlikle temas etmesin isitsin oyle karnini gecer
Kbranr5 gulummmmmm benim oğlum mamaya başlayana kadar 6 7 günde bir yaptı kakasını. Hiç müdahale etmedim gazı da kakasını yapamadığı için kokuyordu bence yaptıktan sonra kokusu geçiyordu çünkü
gulummmmmm cLearQueen hiç sorma ben vermeyin dedim herkes hep bir ağızdan beni korkuttular Yok söyle olur böyle olur diye ama ben dayanamadım bebek ağlayınca almaya çalıştım ellerinden pıt xiye attılar
gulummmmmm beyzzsenturkk_ yok zaditen damla devit3 birde gaz damlası veriyorum sadece ne olduysa fitilden sonra oldu 🤦🏼♀️
gulummmmmm senbibaksana1 Kiraz cekirdekli kemer almıştım çekirdekleri ısıtıp koyuyorsun karnı sıcak olsun diye aslında onu yapabilirim geçenlerde yapmıştım yine yapayım 🙏🏻 teşekkür ederim Canım verdiğin bilgiler için
Gulendamybsn gulummmmmm fitil bazen ters tepiyo ya biz gliserin sıkmıştık popoya yada lavman yapabilirsin anında yapar rahatlar. Dr yada ecz danışarak tabi. Kokması yapamamasından kaynaklı inş yapar rahatlar ama bunları sıkıp yapabilirsin
Hasanveannesi gulummmmmm canim zaditen benim oğlumu kabız yaptı günlerce kaka yapamadı bırakınca yaptı. Denemek için bir süre donra tekrar verdim yine aşırı kabız oldu
senbibaksana1 gulummmmmm evet oda cok faydali olur bende olmadigi icin aklima ilk o gelmedi 🤭rica ederim ne demek 👍
gulummmmmm senbibaksana1 @Gulendamybsn @Kbranr5 Teşekkür ederim kızlar 🙏🏻 hep dönemiyorum bebeğim 2 aylık ve biraz hasta kusura bakmayın
sevolin gulummmmmm benim oğlum 15 gün kaka yapmadı da doktor ancak öyle önerdi fitil. Çok mecbur kalmadıkça verme demişti. Fitil daha çok bağırsak tembelliği yapıyormuş ve sizinki daha 2 aylık :(
gulummmmmm sevolin Halası mal olduğu icin beni korkuttular bende korktum 😔 hatta sonra vazgeçtim ver çocuğumu dedim o ara beni dinlemedi pıt gönderdi fitili hemde erimeyenden yavrum neler. Çekti çıkarmak için o kadar ağladı yoruldu ki sonrasında bayılacak gibi oldu nefes alış verişi yavasladi acile gittik , sonra dedim ki artık sen kirmiziya kırmızı desen bile o benim için yeşildir başka renktir ama o değildir karışma dedim.
sevolin gulummmmmm çocuğunuzu başkalarının ellerine teslim etmeyin. Bende halayım ama annesinden daha iyi biliyorum edalarına giremem saygısızlık bu
gulummmmmm sevolin Biz aynı evde yaşıyoruz , Cok kötü şeyler söylediler inandim ama çok çektim bunlardan dua edin de en kısa zamanda evimizi ayıralım Bunlar bebeğime influenza bile bulaştırdilar bilerek yaptılar 2 kere yoğun bakımda yattı bebeğim
gulummmmmm Hasanveannesi bende ondan olduğunu dusundum aslında yan etkisi kabızlıkmis ama öksürüyor diye tekrar dün verdim bugün unuttum diye vermedim bugün doktor randevumuz var Sorcam bakalım ne diycek