hepoyleolurzaten___ kızım 14 aylık ve sürekli bana yapışık geziyor bu aralar sürekli emmek istiyor 5 dk bir artık göğsüm acıyor iştahı da azaldı gibi doğru dürüst birşey yemiyor sizce neden sürekli emmek istiyor? başına gelen tecrübeli anneler lütfen yorum bekliyorum
feyzsali hepoyleolurzaten___ 13 ay 10 gün aynıyız gece sürekli kalkıp emmek istiyor yemek yemiyor hep emmek istiyor
happybaby61 hepoyleolurzaten___ al benden de o kader canım ya yarın kontrolümüz bar doktora soracağım
ozentugceee Bizde de öyle 14 ay 2 günlük sürekli meme gece kaç kez kalkıyor bilmiyorum artık 4 kere emip uyuyor
Meteninanneesi ozentugceee bacım 4kereyse iyi sabaha kadar 50 kez kalkıyorum resmen bunaldııııımmmmmm
hepoyleolurzaten___ feyzsali kızımın da iştahı yok bu aralar hep emmek istiyor toplum içinde sürekli üzerime yapışıyor meme diye
happybaby61 Meteninanneesi 50den 4e düşen ben çok mutluyum ama yine darlanıyor insan gereçkten tam dalıyorum uyanıyor :)
ozentugceee ozentugceee Meteninanneesi Normalde 1 memeyi emip uyurdu şimdi 4 lüyor ve yarım saatte bi uyanıyor
Niloyailetospik 14 aylık kızım var sürekli meme istiyor ve pacama yapışık geziyoz ne zaman düzelecek bunlar yemek te yemiyor💆♀️
happybaby61 hepoyleolurzaten___ tamamdır canım ❤️ben köpek dişlerini çıkartacak sanırım ondandır diyorum ama bakalım ben bakmaya çalışıyorum ağlıyor bakamıyorum yarın doktor detaylı bakar haber veririm😊
happybaby61 hepoyleolurzaten___ canım depremden dolayı anca yazabiliyorum kusura bakma.Bugğn gittik doktora orada yakalandık depreme zaten🥹iştahsılıpının sebebi tamamen dişmiş patlatamadığı son azı kalmıştı onu patlatmış ondan olmuş ve yakın zamanda köpek dişleri çıkabilirmiş bu süreç 4-5 ay daha sürebilirmiş sana bağlılığı artar dedi ama sen yemliyor diye vermemezlşk yapma bi kaşık bile alsa ver dedi ama zorlamadan balık yağı önerdi bi de iştahınızda açar azda olsa dedi.
hepoyleolurzaten___ happybaby61 banada köpek yada azı dişleri gibi geliyor alt diş etleri beyazlamış sanki yeri de beliriyor gibi