Nuranneee Merhaba kızlar kızım 2 buçuk yaşında kaç gündür huzursuztu arka azı diş çıkarıyor ondan sanmıştım ama bugün karnım ağrıyor dedi ardından kaka yaptı bezine bi baktım kanlar var ve hafif ishal ve mukuslu çok kötü kokuyor sizce neden olabilir internette çok kötü şeyler yazıyor korktum bide size sormak istedim böyle bir şey yaşayan oldu mu beslenmesi düzenli abur cubur vermeyiz cipsini bile evde kendim yaparım
Fndkurdu Nuranneee biz 5 6 aylıkken yaşadık bunları yumurta alerji miz vardı. Bayramdan öncesi ve bayram boyunca 1 yaştan sonra ilk defa alerji oldu doktorlar genel olarak zaten alerjisi varmış o yüzden yine süt ve yumurta kesin dedi çikolata vs gibi de dahil kestik düzeldi. Ama tabi siz yinede doktora gidin mu küslük kanlı kaka başta alerjiden şüpheleniyor lar sonra bağırsak florası ile ilgili olabilir demişti doktorumuz.
amansallagitsin Nuranneee doktor goturun. 2 bucuk yas kanli kaka.. bebek olsa alerji deriz ama artk cocuk cagina ilerledigi icin doktor goturmeniz daha iyi.
Esraaa01 Nuranneee ahhhh ne çektim ben genelde alerjik bebeklerde görülür canım mutlaka alerji doktoruna götür ve test yaptır
divine456 Süt alerjisinden genelde kanlı kaka ile karşılaşılıyor ama 2.5 yaşında diyorsunuz, daha önce bir belirti olurdu diye tahmin ediyorym. Ya da belki de bazı alerjiler sonradan gelişiyor öyle olmuş olabilir?
Nuranneee divine456 bebekken süt alerjisi vardı ben emzirirken 1 yıl boyunca diyet yapmıştım ama sonra diyeti açtık düzeldi daha hala sütün sade tadını bilmez ama içinde süt olan şeyleri tüketiyor tekrarlamış olabilir mi alerjisi acaba
Nuranneee Fndkurdu nerdeyse her gün yumurta yer ama bi kaç gündür karışık kuruyemiş tüketiyordu ondan şüpheleniyorum çerezin içindeki her hangi birine tepki gösteriyor bağırsaklar sanırım badem fındık kaju vs.
Fndkurdu Nuranneee olabilir hepsi alerjen fındık kaju ama en iyisi doktor canım bunlar sadece ihtimallerimiz 🙏🏻
Fndkurdu Nuranneee şuan diyet imizi açarak ilerledikçe ve artık normale döndük. Ayrıca birden oldu bizimki de hani bizde çok korktuk o yüzden en güzeli doktora götür mutlaka önemli bişey alerjide önemli bağırsak konusuda
Esraaa01 Nuranneee canım senin kızınınki yüzde yüz doğru sonuç verir yaşı büyük biz 4 aylıkken başladı ve küçük olduğu için deri testi olmadı kan testi de tam doğru orantıyı vermez denildi ama senin ki her iki yönden de verir
Nuranneee Esraaa01 umarım canım tayin sebebiyle şırnaktayız burda pek imkan yok Ankaraya gitmeyi düşünüyoruz detaylı bir baktıralım diye çünkü aynı zamanda geniz eti ve reflüdende şüpheleniyorum onlarında belirtisi var malesef
gizematadeniz Nuranneee bagirsak enfeksiyonu muhtemelen. Doktora gidin test yapsin antibiyotikle gecer o yasta kanli kakayla belirti vermez aniden alerji
Nuranneee gizematadeniz evet suyumuz çok kötü hazır su içiyoruz yemeklerede arıtıcı kullanıyorum ama banyo yaparken su mu yuttu acaba diyede aklıma geldi 2 ay önce tekrar aynı şeyi yaşamıştık doktora götürdüm gaita tahlilinde gizli kan çıktı ama doktor sebebini burdan bilemeyiz devam ederse başka yere götürün dedi o zaman geçmişti şimdi tekrar oldu
Gamzosgamzos Nuranneee benim kızımda kanlı ve mukuslu kaka olmuştu bağırsak enfeksiyonu kaynakliymis doktor bir ilaç vermişti geçmişti bence doktora götürün geçmiş olsun
Nuranneee Gamzosgamzos teşekkür ederim kaç yaşındaydı peki o zaman? Doktorun verdiği ilaç flagy miydi acaba?