princessmotherr Ben mamas papas strada kullanıyorum söylediklerinin hepsi var ve aşırı kullanışlı ve sürüşü çok rahat
allwrite maybeybi Eezy de koltuk dönüyor değil mi? Ayaklığı yukarı kaldırıp koltuğu çeviriyorsunuz? Evet, tam olarak öyle.🌸 4 yaşına yaklaşan yeğenim hala bebek arabasını kullanıyor. Dışarıda uyuduklarında lazım.
maybeybi cauuv2 mağazaya sorsanız onlar başka yerlerden sizin istediğiniz mağazaya getirse? Olmuyor mu öyle?
cauuv2 maybeybi öyle olmuyo diye biliyorum ugrasmazlar bide bence internetten hiç bisey aldınız mı güvenilir mi? Gerçi civilin kendi sitesi güvenilirdir diye düşünüyorum
bebisilay maybeybi 🥰 kesinlikle bebek arabasız elim kolum eksik gibi. Kaldı ki yürüse bile bi yere giderken yol yürümek istemiyorlar kucakta taşımak cok zor oluyor 2-3 yaşına kadar net kullanılır. Şu anki aklım olsa daha iyi araştırırdım alırken her şey tecrübe gerçekten ☺️
D_deniz maybeybi Kraft Kenya dan memnun değilim. Çift yönlü 3kademeli oturma yatma aşaması var üstü güzel kapanıyor ama salınımı çok oldu zangir zangir titriyor araba ve yere çok yakın puseti yakın kalmıyordu ama klasik arabası yere çok yakın bence biraz daha yüksek olmalı ve alt çantası diyip geçmemek gerek orası da büyük ve yerden yüksek olmalı
edaa51 maybeybi merhaba Bagi Neo bebek arabasından çok memnundum şuan satıyorum almak isterseniz iletişime geçebiliriz
hhilalc maybeybi söylediğiniz modeli bilmiyorum ama ben baginin sürüşünden aşırı memnunum zaten koca mağazadaki bütün arabaları deneyerek bunu seçmiştik. İmkanınız varsa gidip deneyin bence sizde
mamado maybeybi cybex eezy s twist 2 var bu söylediklerinizin tamamını karşılıyor ama güncel fiyat konusunda bilgim yok
gg3848 maybeybi cybex balios kullanıyorum çok memnunum tek elle kapanıyor yani kapanması çok kolay sürümü çok konforlu içi çok geniş ve rahat bebek içinde çok rahat uyuyor evet çok hafif değil ama bence aşırı hantal bir arabada değil
Hazom maybeybi bizimki hamilton, çift yönü yok sadece. Ben yaklaşık 5 yıl önce aldım. Büyük oğlumdan sonra küçük oğluma kullanmaya geçtim. Yine olsa yine bu modeli alırdık hafifliği, yer kaplamaması, pratik oluşu, yatma rahatlığı çok güzel