Merveeofs Yarın kvalidemler gelecek uzun zamandır gelmemislerdi güzel bir tatlı yapayım diyorum. Sadece mikserim bozuk olduğu için krem şanti vs içermeyen bir şey olması gerek önerilerinizi bekliyorummm
naghn Merveeofs çilekli tart yapabilirsin. Ya da milföyle yapılan kolay ve basit tatlılar var muhallebili bi araştır istersen.
LezizeNine Merveeofs kumlu pasta yapabilirsin güzel bi kakaolu kek yap kek fırından çıkınca keki sütle ıslat kakaolu puding üzerind gezdir en son burçak bisküviyi robotta çek üzerine hepsine yay ben çok yaparım çok da sevilerek yiyiliyor
Merveeofs bitboylum güzel olur çok da seviyorlar hatta uzun zamandır yapmamı istiyorlar benden ama işte krem şanti gerekiyor ve mikserim bozuk şu an. Normal çırpıcı ile de su gibi oluyor kıvam almıyor bir türlü denemiştim birkaç kere
Merveeofs uykusuzanne__ ben şerbetli sevmiyorum genel ya, revani de bana hep annemin beni küçükken zorla götürdüğü “günleri” hatırlatıyor ağlayasım geliyor 😅
Merveeofs naghn evet aslında tartolet baktım meyveli şu çoklu(24lü olanlar) muffin kalıplarında olur mu çok küçük mü kalır?
Merveeofs Nacafa sürekli yaptığınız bir tarif var mı hiç denemedim daha önce güzel bir şey denemek isterim
Merveeofs Pikapikapikacuuu of favorim gerçekten her gün olsa sıkılmadan yerim ama geçen hafta ben onlara yapıp götürdüm 🫣🤭🤭
Pikapikapikacuuu Merveeofs unlu irmik helvası nasıl ? İkisi bir arada olunca güzel oluyor .Ya da 3 malzemeli kalburabastı tarifi var o da çok güzel oluyor kıyır kıyır.Bir de nefis yemek tariflerinin pişmeye pasta tarifi var .Muhallebisi irmikle yapılıyor onu da çok beğeniyorlar.