ellerimtombik1 İkiz kızlarım ikisi de kucağımda pışpışlayarak uyuyor 4 aylıklar başka bir yönteme alıştıranıyorum ne yapmalıyım Memede emerek bile uyumuyorlar 😭
naz2911 ellerimtombik1 kuzum başka bi yöntem dene Allah sabır versin çok zor şu çingene salıncağı olarak geçiyo onlardan deneyebilirsin hafif sallayarak pış pış sesi açıyorum öyle uyutuyorum ben
Gzdnr17 ellerimtombik1 desteksiz uyku eğitimi başka şansın yok üzgünüm 30 aylık ikiz annesiyim 💐 Bi kaç ay sonra ağırlaşacaklar ve kısa sürede uyumak yerine uykuya dalma süreleri artacak dolayısıyla eğitim vermeni tavsiye ederim ziraa yıpranan sen olursun Kolaylıklar diliyorum 💐
ruzqarqulu ellerimtombik1 cnm ben de çok yoruluyordum. Kızımdan kalma hamak vardı dün onu deneyeyim dedim. İlaç gibi geldi. Ağlamaktan moraran ikizlerimi koyuyorum mışıl mışıl uyuyorlar. Sen de bir şans ver
gulayyyyy ellerimtombik1 tam dalmadan yatağına koyup yatakta pışpışlayıp zamanla bırakabilirsiniz ama ikiz olduğu için vakit ayırma nasıl olur yapabilir misiniz bilemedim biraz zamana yayıp ağlatmama adına 🥲Allah yardımcınız olsun çok zor 🙏🏻
ellerimtombik1 gulayyyyy pışpışlamaya alıştırıyorum ama yine de birinin uykusu geldiğinde onu pışpışlarken diğeri aglayaniliyor o yüzden hamak beşiğe alıştırmak istiyorum bakalım inşallah