Cnss Arkadaşlar benim kızım 3 ay 16 günlük ama bu bir kaç gündür uyurken doğrulmaya çalışıyor kafasını kaldırıyor sürekli normal bir şey mi bu ? Aranızda bunu yaşayan var mı ?
E_Defne Cnss benm kızda 3 ay 7 günlük özellkle sinirlendgnde boynunu kaldryor normal yani için rahat etsn
Cnss Busraky benim kız yüzünü hep çizmiş durumda bundan dolayı. Genelde aç olduğu ve çok uykusu olduğu zaman bunu yapıyor karnını doyurunca ovuşturmuyor gözünü
E_Defne AYaseminA54 ya sizinkide lambaya bakıyormu benim kız lambayla resmen ask yasıyor sonrasında özellkle emerken gzlerini ovusturuyor ben lambadan kaynaklı oldgunj düsündüm o yüzden aksamları ısıgı kapatyom
Perihanasel AYaseminA54 benim kızımda aynı gözleri hep kızarıyor o ovdukca bu kadar kaşıması normal mi acaba
AYaseminA54 E_Defne evet lambaya öyle takılıyor uzun süre bende dikkatını dağıtıp kendime yonlendiriyorım ama olabilir lambadan😟
Zeynep-iremnur1 Cnss valla bende öyle akşam yatağa kendimi zor atıyorum diyorum sabaha kadar kesintisiz uyumak istiyorum 🤣