kubra55555 Kızlar bebeğim 14 aylık olacak ama yürümüyor aslında ayakta durabiliyor kendi kendine aramızda yürütüyoruz o zaman da gayet dengelo yürüyebiliyor ama kendisi yürümüyor korkuyor nasıl destekleyebilirim sizce
kuzeyinannesi06 kubra55555 12 ay 24 günlük aynısı bizde de aramızda yurutuyoruz bir kaç adım atıyor sonra kendini yere bırakıyor korkuyor ne zaman tam yürür bilmiyorum adım atmaya da 10 gündür falan başladı öncesinde ondan da korkuyordu 😃 merak edıyorum ne zaman yürüyecek acaba
emirtalhagngr kubra55555 canm 2 yaşına kadr doktor normal dedi ayakta yürüyor çok iyi sen belinden tut yurut
SerenGltkn kubra55555 13,5 aylık bebeğim aynı her türlü tutunarak yürüyo oturuyo kalkıyo koltukların üzerine çıkıyo iniyo aramızda yürütürsek serbest de yürüyor elinden tutunca yürüyor ama onun haricinde asla serbest yürümüyo
SerenGltkn kubra55555 siz ya da eşiniz geç mi yürümüş? Ben 15 aylıkken yürümüşüm 16 ya doğru 😂 bana çekmiş bence diyorum
kubra55555 SerenGltkn eşim 10 aylıkken yürümüş öyle diyor kayınvalidem ama yanlış da hatirliyo olabilir bende 1 yaşında falan yürümüşüm galiba 😂