ervamumy Bebeğim 9 aylık sabaha kadar geçmeyen ateş şikayeti ile dr gittik Rsv pozitif çıktı hırıltılı öksürük var ve crp side 31 çıktı başından geçen varmı bu Rsv buradaki yoğun bakım yazılarını okudukca içim daralıyor lütfen geçirenler nasıl geçirdi bi anlatabilir mi
med150216 ervamumy 4 aylıkken olduk biz Rsv çok pis mikrop felan dedi işte nefes alamaz felan dediler de çok şükür hiç bir şey olmadı öksürdü sadece hafif oda sürekli burnunu temizledim izotonikle sürekli ama birde hava verdi doktor havayı kullandık o kadar sizin ki biraz daha büyük hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle korkmayın 6 aydan küçükler çok etkileniyormuş yoğun bakımsız geçiren yokmuş vs bende çok korkmuştum ama hiç öyle olmadı çok şükür evde atlattık sadece saat başı emzirdim hep vitamin olsun diye siz ek gıdaya da geçmişsinizfir vitaminli şeyler verin daha çabuk atlatır inşallah bol boş emzirin emziriyorsanız da ♥️ çok geçmiş olsun
betul97_ ervamumy 7 ay 20 günlük filandı rsv virüsü kaptı. Ateş, burun tıkanıklığı, öksürük, iştahsızlık vardı 2 tane hava verdi öyle atlattık ciğerlere inmeden. Hemen bakayım ilaçların isimlerine şimdi aklımda değil
bune Çok geçmiş olsun. Korkmayın atlatır Allahın izni ile. Bol bol sıvı,burun temizleme, Nebül ile izotenik su verebilirsiniz. Osman gönül hocanın YouTube videosu var isterseniz bi bakın detaylı anlatmış.