yrn3897 6 aylık aşıları oldunuz mu acaba yenilenmis galiba bize yenisinden yaptılar ama tedirgin oldum
CheriBlossom yrn3897 bizde yaptiricaz saglik ocagindan haber bekliyorum asi kalmadi gelcek dediler gecen hafta yapilmasi gerekiyordu aslinda hepatit ve karma asisi tek asi seklinde olucak iki ayri asi olarak yapmiycaz onun gelmesini bekliyoruz dediler
cansubrkl yrn3897 ben yaptırdım ağızdan bir damla ve bacağından bir iğne yapıldı normalde ikiydi bire düştü
yrn3897 CheriBlossom evet bende bugün yaptırdım ama hiç içime sinmedi neden böyle bı uygulama yaptılar anlamadım
AlinRabia yrn3897 ben saglık ocagına sordum kendı ebemıze bıze 5 li karma 6 lı olarak degıstırıldı ıcerısıne hepatıt b eklendı dedı saglık bakanlıgının yapmıs oldugu bısey bu
CheriBlossom yrn3897 saglik bakanligi asi takvimini duzenlemis sanirim bu sekilde degistirilmis anladigim kadariyla henuz gorusme firsatim olmadi gidince bi soracagim
AlinRabia yrn3897 evet olduk bugun cunku bı hastalık donemımız vardı yenı bıttı erteledık bız o yuzden yenı olduk
zikara Biz de yenisinden olduk tek aşı bacaktan sadece. Sizlerde de öyle mi oldu? Bir de ebemiz ağzına damla damlattı bebeğim çok ağlayınca soramadım telaştan bu nedir diye. Size de damla damlattı mı?