Sonsuz18 Kızlar 7 sene önce almıştık evlendiğimde şimdi bozdursam hiç mi para yapmaz çöp diyorlar ama
rana0234 Sonsuz18 beştaş altın yüzük mü? Taşları sahte mi bilginiz var mı peki?Kuyumcu bizzat sorar size,bilginiz yoksa onlar inceliyor zaten
S_x_w Sonsuz18 evet çöp olur hele başka yüzük almak isterseniz ileride yazık..damla şekil bir yüzük almıştım..sonraları hoşuma gitmedi aradan da epey zaman geçti kaça bozulur diye sormak istedim “gerçekten bozduracaksanız fiyat vereyim çünkü taşlarını söküp tartacağım” dedi🙄😳😑 satarken taşın parasını da alıyorlar ancak bozarken taş hariç bozuluyor
Prensesannesi38 Sonsuz18 eder niye etmesin ki taşını düşüp altın kısmının ederi neyse ona bozuyorlar istemiyorsanız kullanmak bozdurabilirsiniz
Mommy_Bird Altın mı pırlanta mı bende de pırlanta var altın yine para eder bence pırlantaya para etmez diyorlar 😏
rana0234 Sonsuz18 taşlar sahte ise taşları düşüp geri kalan gramaj ve ayarına göre bir fiyat çekerler,Benim de vardı bu yaz satmıştım,11,12.000 arası birşey tuttu
mamacitaa_ Sonsuz18 kuyumcuya gitmek gerek.😄 O zamanlar çok takılıyordu ben de heves edip almıştım kaldı öyle