seymayldzz Sırt ve baş destekli kraft domino kangurusunu aldım. Ama hala kullanmadım. 36 günlük kızım yeni doğandan itibaren kanguru kullanan anneler var mı
Uraztos seymayldzz yengem bir üniversite hastanesinde profesör yenidoğan doktoru. Oğlumu 45 günlüktü ona götürdüğümüzde 3 aydan önce önerilmiyor demiştim yok öyle bir şey kullanabilirsin demişti akşamına aldık kullandık bir problem yaşamadık Kraft almıştık bizde
adaatuna seymayldzz sling kullanın bence hem tam sarıyo hem de kucağınuDa gibi hissediyo ilk ay sürekli slinge kullandım
seymayldzz Uraztos baş ve bel destekli aldım kimi doktor onlar varsa kullanabilirsin diyor kimisi çnermiyor
seymayldzz pogacayanaginannesi evet evet kesinlikle bende yenidoğan uyumlu baş ve bel destekli aldım. Youtubede bazı çok bilindik doktorlar kullanabilirsin diyor kimisi tavsiye etmiyor kararsıx kaldım
seymayldzz beyzanuroz bende sling düşündüm ilk ancak biraz kullanımı zor sanırım sonra kanguru aldım, aldığımda baş ve bel destekli aslında
edadeniz35 seymayldzz kesinlikle tabiki ben chicco nun you and me kullanıyorum dördüncü ayına girecek 2 aydan beri kullanıyoruz ay ay ölçüsü var kullandığım kangurunun kafasını tuttuğundan beri kullanıyorum
barankus 20gunlukten beri sling kullaniyorum suan 2 aylik mutlaka bir uykusunu slingde yapmak istiyor bebegim.sling daha iyi suanlik kanguruya gore