aslananne27 Kızlar bebgım çok meme sevdalısı degıl o yüzden doymuyor tam çekmediği için mama meme gidiyoruz memeyi çok çekmediği icin anne sütünden mahrum kalsın istemiyorum sütümü her gün sağsam sütüm bi süre sonra azalır mı veya biter mi
Duyulurum tam tersi sağım çoğaltır. Bu arada tamamen kişisel bir deneyim paylaşayım sağım dengeleri bozuyor. Mesela bende tazyikli süte sebep oldu. O yüzden ikinci bebeğimde sadece elle kısa sağımlar yaptım gerektiğinde. aslananne27
Itsdlr aslananne27 eğer hiç emmeyip sadece sağım yaparsanız bir süre sonra bitecektir. Emzirme artı sağım giderseniz aksine çoğalır
Duyulurum aslananne27 sağdıkça memelere uyarı gider ve daha fazla süt üretimi olur… Sağılmaz ise bebeğin emdiği kadar üretim olur.
dilan0405fatih aslananne27 3defa falan gece yapmıyorum gündüz yapıyorum tek ama yatmadan boşaltıyorum şuanlık bebeğime yetiyor
Asyasemin2013 Bende 1.5 yaşında memeyi biraktirdim ama 2 yaşına kadar sütümü veriyim dedim. İlk gün sağımda 100ml üzerinde çıkıyordu. 1 hafta sonra 30 ml aşağısına kadar düştü. Günde 2 kez sagmaya çalışıyorum bu arada
sibeldogu aslananne27 emmedi oğlum hiç sağımla 20. Ayımızdayız düzenli sağımla artar sütünüz kesilmezde emzirdikten sonra sağın emmeyide unutmasın
Itsdlr Tumet çoğalması için hiç üşenmeyip gece gündüz her emzirme sonrası memeyi boşaltın. Her defasında önce emzirme sonra sağım yaparsanız bir süre sonra sütünüz çoğalıyor🙃
sibeldogu aslananne27 ilk 6 ay 2 saatte bir sağım yaptım 6. Aydan 1 yaşa kadar 3 saat ara ile 1 den 1.5 yasa kadar 3-4 saat ara şimdi 20 aylık günde 3-4 kere sağım yapıyorum 250 ml çıkıyor oda yetiyor
Divayorgunxx Canım Öncelikle sağım sütünü azaltmaz çoğaltır ama bebeğim biberona alışırsa emmeyi bir süre sonra bırakır benim bebeğim de öyleydi emzirmek için bir saat uğraşıyordum
aslananne27 forumgurmesi ben yeni Doğan hemşiresi degılım Emzirme danışmanı degılım bunun altını çizeyim ona göre konuşalım Yorgun bakım hemşiresiyim
gl99 aslananne27 3 ay önce bebeğim meme reddi yaptı şuan sadece mama veriyorum ama hala gögsumu sıktığımda sütüm geliyor. İlk başlarda sütumü sağip poşetlere koyar buzluğa atardım . Bazı kişiler sağım azaltıyor demislerdi ama benim dahada arttirmişti şuan bile var ama bebeğim memeyi kabul etmiyor