hfshmzhnzl Kızlar şu özel bölgeye en yakın kısımdan bahsediyorum birbirine değen iç bacak kısmı. Hani bazen tahriş olur acır benimde bi kaç defa öyle oldu şuan kararmış. Genital bölge den bahsetmiyorum bile ordan ümidimi kestimde iç bacak düzeltilebilir bence?
KLORAK hfshmzhnzl sürekli boxer şort giyebilirsin bide whitening kremler var onları kullanabilirsin. Sürtünmekten oluyor sanırım
masalyldrm hfshmzhnzl kılonuz var ise bu normal oluyor zayıfladıktan bır dene sonra rengi tekrar beyaza dönuyor benımde oyleydı utanıyordum ama sımdı yok zayıflayınca geçti
lAmMelodi hfshmzhnzl Onu bilmiyorum ama şu genital bölgeye doktor lazere git demişti bana.Tiraj yapinca kararma yapıyor.İc bacak bilmiyorum üste çıksın.
KLORAK hfshmzhnzl güzel içerikli krem bulabilirsiniz almak için acele etmeyin güzelce araştırın, ama sürtğnmeyi engellemezseniz bir işe yaramaz, bebek pudrası da kullanın, benim annem etine dolgun bir hanımefendi o hep öyle yapardı
hfshmzhnzl lAmMelodi evet lazeri duymuştum ama gidemem zaten tam orta kısım değilde şu iç bacaklar kararmış orası genital gibi zor değildir bence