elfmrl123 Bebeklerinizi kaçıncı aydan sonra destekli oturtmaya başladınız ve daha sonrasında ne kadarlıkken kendileri oturmaya başladı
deryaren elfmrl123 7 bucuk aylık desteksiz oturmuyor sırf bunun için doktora götürdüm oturuyor Derya bu çocuk oturmak istemiyor dedi 🤷♀️
byzyldz elfmrl123 3.5 aylıkken canlı destekle başladık yani kucağımızda 4.5 aylıkken cansız destekle oturttuk 6.ayda desteksiz oturdu
papatyam-34 elfmrl123 4 aylık iken kucağımda destekli oturtmaya başlamıştım 5 aylık iken mama oturağı almıştım onunla günde 10-15 dakika oturtmaya başladım şuan 6.5 aylık kendisi desteksiz oturuyor
deryaren elfmrl123 evet öyle emeklemiyor da çok rahatına düşkün ne zamana kadar böyle devam eder bilmiyorum çok özeniyorum emekleyen dönen bebekler görünce
elfmrl123 byzyldz benim bebeğim de tam 4 aylık oldu bende kucakta ister istemez oturtuyorum daha erken diye panik oluyorum bazen demekki sorun yok
byzyldz elfmrl123 yok yok osman gönülal 3.5 ayda başlayın diyor zaten bebeğe de bi zararı yok aksine destekliyorsunuz