maysamoms33 kusura bakmayın her hekimde hekim değil neden; ben özelde avcılarda bir doktora başladım ilk anda elektrik alamadım daha sonda yan doktora geçtim onunla devam ettim , o doktorda hastane sartları gereği oradan ayrıldı ve ben tekrardan dıger doktpra gıtmek durumunda kaldım, geçtiğim haftada 37 haftaydı.her neyse kontrol yapıldı ve bana kordon bebegın basının yanından geçiyor pazartesi sabah gel sezeryana alıcam seni dedi bende normal doğumda ısrarcı oldugum ıcın bu durum hıc hosuma gıtmedı ve hemen baska doktor adadım aynı hastanenın baska bolgesındekı doktora geçiş yaptım durumunu ızah ettım sezeryan dedilerr dedım kadın meslektasım adına cok uzuluyırum ben 5 kordon dolanması ile normal doğum yaptrddım , her rısk goz onune alınır ama bu kolayca hemen gel sezeryana alıyorum demek değildir. Ve ben sumi sancı ıle normal doğum yaptım. Kişinin tercihe kalmış bir durumda olmamalı gerekli görülmedikçe bor al doğum yapılmalı 2. Çocuğumda normal doğum oldu çok şükür isteyen herkese rabbim normal dogumu kolaylıkla yaptırsın, cok fark var.