gizememre Kızımın bozuk uyku düzeni ve ben bu gece onlaynız 😔 ay 3-4 gündür bir şey oldu geceleri deliksiz bir uykumuz kalmadı bu hafta işe başlıyorum üstüne kafam bir dünya 😵💫
momas gizememre nöbetçiler 👋🏼 her gece aynı kişiler nöbete kalkıyor şaka gibi kcnsjsla bebeler bozuldu imdaat. Bazen deliksiz uyuyor bazen kıpır kıpır. Nerede doğru nerede hata yapıyorum uyuturken bilmiyorum😂
EsilaMiracAyazEren_Moms gizememre kelin ilacı olsa kendi başına sürecek, bende bilmiyorum kii … kaç aylık bebeğiniz ?
gizememre EsilaMiracAyazEren_Moms 7 ay 24 günlük 8. Ay atağı falan mı var anlamadım ki normalde yatardı gece 1 kez mama için uyanır içince uyurdu şimdi memesi atıyor ağlıyor sağa dönüyor ağlıyor uyanıyor mama içiyor geri uyumak istemiyor çıldırıcam resmen , sizin ki kaç aylık
EsilaMiracAyazEren_Moms gizememre diş çıkarma dönemindeyse eğer dişi ağrıyodur dolayısıyla kulağına da ağrı vuruyodur, ondan olabilir, bende kendimden dert yanıyorum bebem 2 ay 14 günlük daha 😂
gizememre EsilaMiracAyazEren_Moms uyyy senin ki daha minik tırtıl yerim onu 🥰 valla tüm tuşlara basıyorum tetagil sürüyorum karanfil sürüyorum ama anlamadım bir uyku gerilemesi yaşıyoruz 🥹
EsilaMiracAyazEren_Moms gizememre o zaman muhtemelen ağrı kulağına vuruyodur, dikkatinizi çekti mi hiç elini kulağına götürüyor mu ?
EsilaMiracAyazEren_Moms gizememre gece uykusundan önceki uykusunu akşam 6 dan sonra yapmamaya çalışın, o saatlerde uyuyorsa gece o yüzden uyumuyor olabilir
ardensss gizememre 10 aylık oğlum gece çok sık uyanıyor, bende çalışıyorum uykusuzluk çok zor oluyor😬