eda9616 Bir yaşında ki oğlum park beşikten kafa üstü düştü…bir saat uyutmadım takip ettik her şey normal gözüküyor iki saat sonra uyudu çok korktun düşerken gördüm ama tutamadım çok üzgünüm de kendimi çok suçlu hissediyorum
lena00 eda9616 kulak arkası morluk , gözlerde kayma, bir de uyuduğunda tamamen tepkisiz mi onu takip edin. Mesela uyurken normalde duyduğu seslere uyanan bebek şimdi tepki vermiyorsa sorun var demektir. Bir yerde böyle okumuştum .
dnzzynpmom eda9616 çok geçmiş olsun bir daha yaşanmaması dileğiyle sizlik birşey yok herkesin başına gelecek birşey bu durum ister istemez olacak böyle böyle büyüyorlar hiçbir anne istemez ama olan oluyor işte malesef üzmeyin kendinizi nasıl düştü park yataktan peki onu merak ettim benim kızımda park yatakta uyuyor oynuyor gün içinde
Gokturkmom eda9616 kendinizi suçlu hissetmeyin kim isterki çocuğu düşsün 🥹 Allah korumuş siz yine takip edin bebişi gece
eda9616 dnzzynpmom benim oğlum benle yatıyor normal de park yatak yukarıdaydı benim iki kademeli oluyor küçükken anne yanı büyüdü mü oyun parkı gibi oluyor en altta yatıyor yukarı kademede oynarken kaydı