Elisaseleda bakin bir anne kullanmis yan etkisi.
Eğer kullanmayı düşünen ya da kullanıp da buraya gelenlere bir anne olarak anlatmak isterim ki benim bebeğim 1 yaşında çevre tavsiyesi ile sadece 12 gün kullandım karşıma böyle şeyler çıkmasa muhtemelen kullanmaya da devam ederdim bir ameliyatımız öncesinde bakılan kan tahlillerinde çocuğumun ameliyata giremeyeceği sebebinin ise karaciğer enzimlerinin çok yüksek olduğu söylendi karaciğer yetmezliği altında da tanı aldık biyopsi Patoloji her şey yapıldı buna sebep hiçbir şey çıkmadı ta ki mükemmel bir doktorla karşılaşana kadar kendisi bana direk bu çocuk bitkiler olarak düzenli melisa çayıdır piyasadaki uyku damlalarıdır ıhlamur olur bitkisel bir şey kullandımı dedi evet dediğim an tüm karmaşık ipler çözüldü ve işler rayına o an oturdu sizlere lütfen mantıkszı gelmesin bitkisel adı altında satılan her şeyi araştırın bitkisel ürünler aşırı karaciğer enzimlerini yükseltiyor olur da uzun süredir kullanan varsa rica ediyorum sizlerden bir kan testi baktırın 12 günlük deneyimim sonucu 25 gündür hastanelerdeyiz